Missie | visie

Missie

Motus Mea
Missie is de kandidaat of relatie te ondersteunen hoe hij zijn leven succesvol maakt. Succesvol zijn wordt vaak gelezen als: er financieel goed bij zitten. Geld is uiteraard makkelijk maar maakt niet altijd gelukkig. Geld is haast de norm om gelukkig te zijn in onze maatschappij. Gelukkig ben je als je een succesvol leven leidt. Wanneer ben je nu succesvol zonder daar direct geld aan te koppelen.


Als steekwoorden kan gegeven worden: passie, hard werken, zelfontwikkeling, lange termijn denken, angst overwinnen.
Zoek eerst uit wat je diep in je hart zou willen doen. Iets wat je met liefde doet, zal je ook goed doen, blijf op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen en werk er hard aan om je doelstelling daarin te behalen, zorg dat je wat kennis betreft bij bent in hetgeen je doet. Lees vakbladen, boeken of ga zeker geen (nieuwe) cursus of opleiding uit de weg. Denk niet meteen aan geld maar investeer eerst in je zelf en het geld komt vanzelf. Kortom blijf in beweging. Ontwikkel jezelf ook in creativiteit. Kansen zijn er continu, maar zorg dat je de kansen ziet om ze te kunnen pakken.
Stress zorgt ervoor dat je geen overzicht meer hebt waardoor je de kansen niet meer ziet en deze dus aan je voorbij laat gaan. Volg je hart en let wel succes is niet continu. Maak het jezelf eigen om te gaan met tegenslagen en denk op lange termijn. Ga niet je doel voorbij.

 

Visie

Motus Mea biedt ondersteuning bij het ontwikkelen van de zelfverzekerdheid van mensen.

Uitgaand van de gedachte dat een ieder zelf haar keuze maakt en daar de verantwoordelijkheid voor neemt. Er wordt ondersteuning geboden door te luisteren, vragen te stellen, te motiveren, te spiegelen, het geven van tips, coaching- en trainingstrajecten. Betrokkenheid en contact vinden wij belangrijk.

Motus Mea begeleidt en de kandidaat komt zelf tot actie op weg naar de gewenste verandering. (Motus Mea = eigen beweging). Voor blijvend resultaat, zijn veranderingen in gedrag nodig die tot stand komen door eigen talent en mogelijkheden van mensen te erkennen, te ontwikkelen en deze ook in te zetten.

Leave a Reply