Testimonials

Testimonial
“Het afgelopen jaar heb ik hulp gekregen met betrekking tot het omgaan met emoties in bepaalde situaties en hoe te handelen (op het werk).

Michael heeft samen met mij een stappenplan gemaakt en twee wekelijks hebben we geëvalueerd. In het begin was het lastig om mezelf open te stellen en geconfronteerd te worden met mezelf.

De tools welke ik meekreeg heb ik direct in de praktijk toegepast en ik merkte al snel dat deze in mijn voordeel werkten Ik kan nu die a vier maanden na het beëindigen van de sessies, met recht zeggen dat ik er aan bij heb gehad. Zelfs mijn omgeving geeft aan dat ik “positief veranderd” ben.

Heb je verhitte discussie op je werk met collega’s (of privé) en weet je niet goed hiermee om te gaan, dan kan ik Michael met recht aanbevelen. Ik ben (was) niet het type wat hier normaliter voor open zou staan maar moet zeggen dat ik blij ben dat ik deze stap heb genomen.

Michael, nogmaals bedankt en het ga je goed”.

— M. van Wijk —

“ik heb Mike leren kennen via de gemeente omdat ik in een uitkering zit. Mike moest mij gaan coachen maar ik had daar totaal geen vertrouwen in uiteindelijk naar een paar gesprekken is mij duidelijk geworden dat er zeker oprecht mensen zijn die ook daadwerkelijk echt wat voor je kunnen betekenen. Zowel op persoonlijk als op financieel vlak heeft Mike mij en eigenlijk ons geholpen. Hij is zeer direct en windt er geen doekjes om als je hem belt en hem wat vraagt doet hij er meteen iets mee, hij helpt mee en denkt mee en laat zich niet afschepen wij zijn blij dat hij ons helpt en dat hij ons ondersteunt

Zoek je een coach die van aanpakken weet, dan is Michael Klatt degene die je hebben moet!”

— Fam. Augustijn

“Ik zat een aantal maanden in de bijstand en had moeite met werk vinden. Mijn contact met de gemeente was ook slecht, ik moest overal 3-4x achteraan bellen er werden mij beloftes gegeven die niet werden nagekomen en wat betreft het helpen in werk was zero.Dit veranderde allemaal na het telefoontje van Mike. Ik ging aan tafel zitten met Mike en de manier hoe Mike praat met je is heel rustgevend. Je krijgt ook het gevoel dat hij je echt wilt helpen en dat doet hij ook. Mike is recht door zee en komt z’n beloftes altijd na en dat verwacht hij dan ook van jou. Wat ook fijn is aan Mike dat hij het zakelijk houdt en apart van dat met je praat alsof het een vriend van je is die je al heel lang kent. Hij geeft je het gevoel dat je met problemen altijd bij hem terecht kunt, dat je hem altijd kunt bellen en dat voelt goed wetende dat er iemand achter je staat en je steunt. Mike heeft voor mij geregeld dat ik nu 1 maand een proefperiode mag werken bij een bedrijf, en na die proefperiode ga ik een 6 of 12 maanden contract krijgen. Mike heeft dit binnen 1 week geregeld. Waar de gemeente in maanden heeft gefaald heeft Mike binnen 1 week voor elkaar gekregen, als dat geen resultaat boeken is weet ik het ook niet meer.

Zeker aan te bevelen om Mike als coach te nemen!”

— M. Cakir —

“Mike begon als mijn contactpersoon bij de gemeente, maar al snel bleek dat hij veel meer was dan alleen dat. Hij wist me op een bepaalde manier aan te spreken die voor mij erg motiverend werkte. Hij had me al meteen door en wist precies hoe ik in elkaar zat na 1 gsprek al. Hierdoor wist hij exact hoe hij me aan het nadenken moest krijgen, maar niet alleen dat, ook vooral hoe hij me tot actie kon zetten.Mike zijn aanpak is heel erg direct en confronterend, maar omdat hij dus wist dat dit voor mij de perfecte aanpak was, werkte het dus ook 100%. Verder komt hij zijn afspraken na en gaat hij dus net dat ene stapje verder, waar anderen niet heengaan omdat ze niet durven of willen. Zijn ervaring en kennis zijn meteen al overduidelijk en dit werkt ook veel vertrouwen op.

Ik zou Mike zeker weten aanbevelen en kan in alle eerlijkheid zeggen dat, hoe kort ons contact ook was, hij mijn leven op een zeer positieve zin heeft veranderd”.

— PvH —

“Na een zware periode in mijn leven, was ik zoekende. Wist niet goed wat ik nou verder wilde gaan doen en wat mijn doel in het leven was. Kortom ik zat in een zware dip. Michael gaf mij vanaf de eerste dag dat ik hem leerde kennen al een steuntje in de rug. Hij weet als geen ander hoe hij je moet bij staan in een moeilijke tijd. Voor elk soort advies kan je bij hem terecht hij zal je daar een eerlijk antwoord op geven! De aanpak die Michael hanteert is een harde, confronterende maar goede aanpak, hij laat je dingen inzien die je bij andere ”hulpinstanties” niet krijgt. Dat vind ik persoonlijk nog wel het mooiste. Veel coaches doen het volgens het boekje en gebruiken die manieren ook in hun coachen, Michael doet dit niet hij handelt van uit het gevoel en luistert echt naar je. Dit gevoel kreeg ik bij andere coaches niet. Je moet er wel echt 100% achter staan dat je wilt veranderen en dat je een nieuwe weg in het leven wil ingaan, zodra Michael dit ziet zal hij je voor de volle 100% steunen tot dat jou doel is bereikt en je weer uit die dip bent. Ook bij het zoeken van een baan en of het vinden van een nieuwe opleiding kan Michael je bij staan. Met zijn ervaring als loopbaanbegeleider gaat hij samen met jou op zoek naar een passende opleiding/baan. Hij staat je bij in het maken van een CV en help je bij het maken van motivatie brieven”. “Zeker een aanbeveling om Michael als coach in handen te nemen!”

— Nick Verbücheln – 

“Mijn gesprek met Michael heeft voor veel duidelijkheid gezorgd. Hij zorgt ervoor dat je andere paden gaat bewandelen waar je zelf niet aandenkt. Hij zorgt ervoor dat je uit die vicieuze cirkel komt. Als Michael begint te vertellen dan wordt je meegezogen in zijn verhaal door de passie die hij voor zijn vak heeft.  Met behulp van voorbeelden leer je je eigen beter kennen en ga je goed nadenken over je eigen persoonlijkheid `wie ben ik`. Je moet openstaan om te willen veranderen anders heb je er niks aan. Ook op andere gebieden staat Michael altijd 24 uur per dag klaar. Denk hierbij aan: hulp bij het opstellen van je CV, sollicitatiebrieven kritisch bekijken, sollicitatietips en voor een goed gesprek is altijd bereid om naar je luisteren. Voor mij heeft het heel erg geholpen want mocht op gesprek komen bij Philips en ging door de tips die Michael heeft gegeven zelfverzekerd naar mijn sollicitatiegesprek. Dus twijfel niet meer en maak een afspraak met Michael en je zal zien dat je weer kunt genieten van je leven!”

— Leander – 

“Toen ik Mike leerde kennen zat ik in een fase waarin ik m’n leven aan het heropbouwen was. Na een zware tijd te hebben doorgemaakt en al de nodige psycho-therapeutische hulp te hebben gehad bij het verwerken van de verschillende gebeurtenissen, was ik op een punt aangekomen dat ik ook behoefte had aan begeleiding in de dagelijkse praktijk. Omdat we collega’s waren zagen we elkaar elke dag en ontstond er snel een vertrouwelijke band. Door zich te verdiepen in mijn leven, kritische gesprekken te voeren en soms opdrachtjes te geven hielp Mike me om nog meer inzicht te krijgen in mijn gedrag. Daarnaast nam hij me soms letterlijk mee naar buiten (ik was nogal een kluizenaar en zat min of meer in een sociaal isolement), bijvoorbeeld naar de opening van een nieuwe vestiging van het bedrijf. Ook heeft Mike me bijgestaan op momenten dat ik me overspoeld voelde door emoties, door me vast te houden en zo zijn rust op me over te brengen en me het gevoel te geven dat ik letterlijk in goede handen was. Door me over mijn drempels te trekken en soms te duwen, heeft Mike me bovenal geholpen zelfverzekerder te worden en minder angstig te zijn, en heb ik ook beter leren aangeven waar mijn grenzen liggen en deze te bewaken.”

— JMB – 

“Mike heeft mij geholpen om blokkades in mijzelf te doorbreken. De belangrijkste blokkades bestonden uit het niet kunnen omgaan met dingen die tegen mij werden gezegd en welke mij raakten in mijn “eigen ik”. Het gevolg daarvan was dat conversaties over bepaalde onderwerpen dan wel de toon van gesprekken daardoor lastig voor mij waren met het gevolg dat ik de conversaties niet meer objectief kon voortzetten doordat ik de ontvangen informatie direct persoonlijk maakte.

Mike heeft een confronterende methode op mij toegepast. In meerdere gesprekken die we hebben gehad stuurde Mike aan op mijn “bottle necks”. Deze gesprekken waren geen ingeplande sessies, gewoon de dagelijkse werk gerelateerde gesprekken waarbij in de even “off the record” momenten ineens een pittige noot werd geuit waar ik in mijzelf moeite mee had om in helicopter view te blijven denken en handelen. Na een aantal gesprekken lukte het mij om met een luchtige opmerking een en ander niet persoonlijk te maken waardoor ik met een goede ratio het verdere gesprek goed voor te zetten.

Mike heeft dus goed de knelpunten in mijn denken kunnen benoemen. Daarbij heeft hij een manier gevonden die bij mijn persoonlijkheid goed werkt nl. confronteren. Wanneer dit met ingeplande sessies zou zijn gedaan dan zou het doel, los komen van mijn blokkades, niet zijn gelukt.
 Mike heeft de gave om mensen een warm gevoel van vertrouwen te geven waardoor je hem blijft vertrouwen ondanks het feit dat hij zeer doordringend kan zijn in bewoordingen. Het communiceren blijft altijd op gang”.

— Jan Teske — 

“Mijn naam is David, en ik ken Mike Klatt al meer 15 jaar. Toen ik Mike leerde kennen kwam ik werken als collega van hem, en hij moest ons een training geven mbt de werkzaamheden. Vanaf dag 1 klikte het al tussen ons, Mike is ontzettend recht door zee, open, eerlijk en soms misschien iets te confronterend, maar in de meeste gevallen komt dat , omdat hij duidelijk wil maken dat wat je wil gaan doen misschien niet de handigste optie is. Zelf ben ik erg impulsief en explosief en mede dankzij Mike heb ik zeker geleerd om eerst dingen te evalueren, en beter na te denken, en ik pas dat nog steeds dagelijks toe. Door ons samenwerken heb ik een hele hoop geleerd, we zijn erg goede vrienden geworden, en hebben tot vandaag de dag nog steeds erg goed contact, ik waardeer het advies en de mening van Mike ontzettend. De manier van communiceren en duidelijk praten, vind ik persoonlijk erg prettig, ik hou ervan als mensen duidelijk zijn, en mij precies vertellen hoe en wat alles zit. Mike staat open voor de mensen en het verhaal dat ze hebben, en staat niet gelijk met een oordeel klaar, er word geluisterd en geadviseerd door iemand die een professionele kijk op de realiteit heeft. De hoeveelheid medeleven voor alles wat ik meegemaakt heb is precies goed, ik krijg niet het idee dat er medelijden is, maar wel dat Mike meeleeft, dit is op zich heel erg moeilijk, dat moet je als persoon gewoon in je hebben, en Mike heeft dat.                               De begeleiding die Mike mij gaf tijdens ons werk, heeft mij zeker een hele hoop geholpen, door de manier waarop hij dit doet, krijg je echt het idee dat Mike jou als persoon leert kennen, en specifiek doelgericht advies geeft. En voor mij als autist zijnde, is het bijna onmogelijk om dingen van anderen aan te nemen, tenzij er zin in zit.

De manier waarop Mike alles met je doorneemt, geeft je echt het gevoel dat je als persoon een hogere waarde hebt dan je zelf denkt, en hierdoor raak je ontzettend gemotiveerd om te luisteren. Mike bezit een goeie dosis inteligentie, hij heeft realiteitszin en verwacht geen onmogelijke dingen van je. Het is begeleiding ten top, en niet een sturing ipv begeleiding, waar het bij de meeste instellingen wel om draait, hun plakken een label op je kontje, en zo ben jij, ongeacht hoe je echt bent, of als je veranderd. Ik heb echt een hele hoop aan de adviezen gehad, en ik maak er nog steeds gebruik van.Ik beschouw Mike als een van mijn beste vrienden, en wat er ook gebeurt, dit zal altijd zo blijven, mede door hoe hij met mij omgaat en je op je gemak stelt. Ik kan altijd bellen, en hij zal mij zeker te woord staan als er ruimte voor is, en zoniet dan zegt hij wanneer er wel contact kan zijn, en houdt zich hier vervolgens aan.Punctualiteit en een man een man, een woord een woord, zijn zeker twee dingen die bij Mike horen.

Mike dankje wel voor je goede steun en advies, dat we nog lang vrienden mogen blijven”.

— David — 

Ik heb persoonlijk veel aan Mike zijn begeleiding gehad.Vlak nadat onze baby het eerste half jaar in het ziekenhuis was opgenomen, heeft hij mij geholpen met het zoeken naar werk. Mike heeft zich hier succesvol voor in gezet en toen we een bedrijf hadden gevonden, heeft hij het voor elkaar gekregen dat ik een jaarcontract kreeg als koerier. Maar na 4 maanden wilde de werkgever niet meer betalen en na maanden lange sleur heeft hij mij geholpen. Ik kwam door de hele toestand overspannen thuis want de werkgever weigerde mijn loon te betalen.

Met zijn professionele kennis op arbeidsrecht heeft Mike mij geholpen brieven te schrijven naar mijn vorige werkgever. En heeft hij weten te bemiddelen tussen de werkgever en mij. Ook heeft hij geholpen door het opstellen van een vaststellingsovereenkomst waardoor mijn recht op een WW-uitkering is veiliggesteld.  Na 6 maanden zijn we tot een ontslag gekomen. Mike heeft ook bemiddeld in het uitbetalen van het nog uit te betalen loon. Vervolgens heeft Mike mij geholpen tijdens de situatie van overspannenheid en heb ik inmiddels met zijn hulp weer een jaar contract gekregen in de functie als technicus operator beheer bij een waterzuiveringsbedrijf. Daar krijg ik ook nog eens een opleiding.

Zowel in het verleden als op dit moment begeleidt Mike mij met adviezen. Tot op de dag van vandaag heb ik veel aan zijn coaching gehad.                                                                                                    Bedankt Mike!

— MS

“Mike heeft mij moeten coachen omdat ik in de uitkering zat en moeite had om normaal werk te vinden. Eerlijk gezegd had ik eerst niet veel vertrouwen in het coachen van Mike, omdat ik eerder meerdere keren hulp van anderen heb gehad maar dat had niet geholpen. Ik begon echt te denken dat Mike me kon helpen toen Mike een afspraak ging maken met een uitzendbureau voor een vacature. Mijn ervaring was in het begin een beetje onzeker, maar later had ik toch het gevoel dat Mike me ermee kon helpen omdat hij om het gevoel geeft.                                                                                                                 Mike coacht goed alleen vind ik wel dat hij soms meer ‘straight to the point’ kan zijn. Daarmee bedoel ik wat Mike van plan is, dit ook aan de cliënt te laten weten en niet processen laten starten en de cliënt dingen laten doen waarvan die gaat denken dat Mike hem eigenlijk voor de gek houdt. Mede dankzij Mike heb ik nu een baan. Als je een coach nodig hebt dan zal ik zeker Mike adviseren!”

— A CAKMAK – 

Ik vind dat Mike mij goed heeft begeleid, in het begin toen wij telefonisch contact hebben gehad de eerste keer was ik zeer gefrustreerd, maar toen wij een dag later een persoonlijk gesprek hadden met elkaar was Mike zeer begripvol. Mike heeft mij toen ook op mijn gemak gesteld.                                               Ik was na het gesprek ook weer positief gestemd en op voor de volle 100% aan de bak te gaan om werk te krijgen. Ook toen ik aan gaf dat ik een gesprek wilde heeft Mike mij dingen laten inzien waardoor ik gelijk aan de bak ben gegaan om zo spoedig mogelijk uit deze situatie te komen en een eigen leven op te bouwen. Dat heeft me aan het denken gezet toen op dat moment. Ook toen ik een sollicitatie gesprek had en ik een referentie nodig had van mijn oude werkgever, heeft Mike mij voorgesteld om hun te bellen en ervoor te zorgen dat ik een goede referentie kreeg. Dat is gelukt en mede daardoor heb ik inmiddels 2 weken werk. Dus even in het kort Mike heeft mij goed geholpen met alles wat hij kon doen. Mike als coach is zeker aan te bevelen!

TOP BEDANKT VOOR ALLES!

— Maichel L

Leave a Reply